Voedingssupplementen

Een goede, gevarieerde voeding is belangrijk om je gezond en fit te blijven voelen, maar het is vaak niet mogelijk om via ons eten aan alle voedingsstoffen te komen.
Voedingssupplementen kunnen een aanvulling zijn op ons voedingspatroon en ons lichaam voorzien van de extra’s waar het behoefte aan heeft.

Een kleine greep uit ons aanbod : Altisa, Bional, Fytostar, Mannavital, Marcus Rohrer, Purasana, Solgar, Super Diet, ...

Mannavital

De supplementen van Mannavital worden allen gekozen en/of samengesteld door een arts, gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, die de vinger aan de pols houdt van de wetenschappelijke literatuur.
Door het selecteren van de best werkende en opneembare ingrediënten en deze toe te dienen aan de correcte dosis is dit een gamma waarop u blindelings kan vertrouwen.

Solgar

Solgar Vitamins is de Nederlandse vestiging van de Amerikaanse Solgar Vitamin & Herb company.
Sinds 1947 is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.

Meer informatie over de producten van Solgar kan je terugvinden op hun website.

Super diet laboratoires

Reeds meer dan 50 jaar produceren en verkopen zij een breed scala aan plantaardige voedingssupplementen afkomstig voornamelijk uit de biologische landbouw in Frankrijk en in het buitenland.

De grondstoffen worden met de grootste zorg voor de natuur door een team van specialisten uitgezocht.
Alles 100% puur en biologisch.

LTO3

LTO3 herstelt het mentale en emotionele evenwicht.

Het natuurproduct LTO3 kan helpen en is inzetbaar bij:

  • Aandachtstekort
  • Hyperactiviteit
  • Stress
  • Angsten
  • Zenuwachtigheid
  • Opgewondenheid